Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes

1 week ago · · Reacties uitgeschakeld voor Jeu De Boules baan

Jeu De Boules baan

Vandaag is er gestart met het aanleggen van een Jeu de Boules baan in de binnentuin van Serviceflat De Horst. Enkele enthousiaste bewoners zetten zich hier voor in. Op voorstel van de bewonersvereniging wordt dit project gezamenlijk gerealiseerd. Binnenkort meer hierover.

Lees meer

4 weken ago · · Reacties uitgeschakeld voor Happy Hour en Soosss…

Happy Hour en Soosss…

Elke maand wordt er (doorgaans) op de laatste donderdag van de maand een Happy Hour georganiseerd. Daarnaast (doorgans) de tweede vrijdag van de maand een Soosss… Onder het genot van een hapje en drankje elkaar ontmoeten en in gesprek gaan, of gewoon genieten… Gezellig toch? Het kan allemaal in Serviceflat De Horst. Uiteraard bepaald u zelf of u er aan deel neemt!

Lees meer

1 maand ago · · Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag

Koningsdag

Op Koningsdag organiseren wij ‘s morgens natuurlijk de traditionele bijeenkomst in de Recreatiezaal om samen gezellig te kijken naar de viering van Koningsdag via het grote scherm met een oranjebittertje (of fris) en ‘s middags is er weer een Koninklijke Bingo. Iedereen hartelijk welkom!

Lees meer

2 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Nationale Pannenkoekendag 22 maart 2019

Nationale Pannenkoekendag 22 maart 2019

Op vrijdag 22 maart is het nationale pannenkoekendag. Ook in De Horst kunnen de liefhebbers van pannenkoeken daarvan meeprofiteren.

Om 12.30 uur begint de maaltijd, van harte aanbevolen. Aanmelden (via de receptie) is gewenst.

Lees meer

2 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Fitness ruimte

Fitness ruimte

Op de eerste verdieping is een fitness ruimte ingericht. Bewoners kunnen vrijblijvend gebruik maken van deze ruimte.

Er zijn verschillende apparaten beschikbaar zoals hometrainers, crosstrainers, een roeitrainer en een loopband. De ruimte is in gericht met airco en WiFi.

Het gebruik van de apparatuur is voor eigen risico.

Lees meer

5 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor André Rieu in De Horst

André Rieu in De Horst

Op 18 december was er weer een gezellige middag met het orkest van André Rieu in de recreatiezaal van De Horst. Hoewel niet live maar via DVD  hebben de aanwezigen weer genoten van de muziek in kerstsfeer.

Lees meer

5 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Kerstssfeer in De Horst

Kerstssfeer in De Horst

De medewerkers van de Horst hebben er weer wat moois van gemaakt dit jaar. Zie de foto’s voor een impressie van de entree en de duinovergang!

Lees meer

8 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Open dag op 13 oktober

Open dag op 13 oktober

Op 13 oktober houden we weer een open dag, van 10.30-14.30 uur bent u hartelijk welkom in Serviceflat De Horst. Natuurlijk ontvangt u een kopje koffie of thee met wat lekkers. Tijdens deze open dag is het mogelijk om zowel 2- als 3 kamer appartementen te bezichtigen.

Lees meer

8 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Leuk Zeeuws

Leuk Zeeuws

In het winkeltje van Serviceflat De Horst zijn artikelen te koop van Leuk Zeeuws. Leuk om kado te geven én zelf te kopen…

Lees meer

Next posts