Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes

3 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor André Rieu in De Horst

André Rieu in De Horst

Op 18 december was er weer een gezellige middag met het orkest van André Rieu in de recreatiezaal van De Horst. Hoewel niet live maar via DVD  hebben de aanwezigen weer genoten van de muziek in kerstsfeer.

Lees meer

3 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Kerstssfeer in De Horst

Kerstssfeer in De Horst

De medewerkers van de Horst hebben er weer wat moois van gemaakt dit jaar. Zie de foto’s voor een impressie van de entree en de duinovergang!

Lees meer

6 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Open dag op 13 oktober

Open dag op 13 oktober

Op 13 oktober houden we weer een open dag, van 10.30-14.30 uur bent u hartelijk welkom in Serviceflat De Horst. Natuurlijk ontvangt u een kopje koffie of thee met wat lekkers. Tijdens deze open dag is het mogelijk om zowel 2- als 3 kamer appartementen te bezichtigen.

Lees meer

6 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Leuk Zeeuws

Leuk Zeeuws

In het winkeltje van Serviceflat De Horst zijn artikelen te koop van Leuk Zeeuws. Leuk om kado te geven én zelf te kopen…

Lees meer

6 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Poffertjes-event!

Poffertjes-event!

Op dinsdagmiddag 2 oktober organiseren we een poffertjes-event!.

Bewoners zijn van harte welkom in de recreatiezaal voor een kopje koffie of thee en een lekkere portie poffertjes! Dit voor de overlast vanwege de werkzaamheden aan de CV en (warm) water voorziening!

Dinsdag 2 oktober poffertjes (2)

Lees meer

6 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor BHV-ers

BHV-ers

Op dinsdag 25 september werden 8 BHV-ers in het zonnetje gezet tijdens de koffie ochtend. Alle 8 cursisten zijn geslaagd voor het BHV-diploma wat bestaat uit spoed- en niet spoedeisende eerste hulp, ontruiming en brandbestrijding. Een mooi moment om bij stil te staan, De Horst is hiermee ook weer veiliger geworden!

Alle vaste medewerkers ontvingen ook een kleine attentie i.v.m. hun inzet in de achterliggende (warme) zomerperiode en het slagen voor het BHV-diploma.

Lees meer

7 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Renovatie Appartementen

Renovatie Appartementen

In de komende weken worden 3 appartementen gerenoveerd. Natuurlijk geeft dat (geluids) overlast, maar het resultaat mag er zijn! Zo worden badkamers en keukens gemoderniseerd zodat de appartementen comfortabel wonen.

Lees meer

Next posts