Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes

4 weken ago · · Reacties uitgeschakeld voor Cashless betalen

Cashless betalen

Pinnen kon in het winkeltje al enige tijd, maar vanaf nu kan er zowel in het winkeltje als de receptiebalie “cashless” betaald worden. Contact geld is dus niet meer nodig voor het afrekenen van uw boodschap, drankje of logeerkamer etc. Natuurlijk ontvangt u een transactiebonnetje.

Wel zo makkelijk!

Lees meer

3 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Medewerkers van De Horst bij Robèrt

Medewerkers van De Horst bij Robèrt

Op 19 juni stond er een verrassingsreis voor de medewerkers op het programma. Met de bus naar Oisterwijk…. Dit in het teken van gastvrijheid en beleving. Nou…. een beleving van gastvrijheid was het…bij Robèrt (van heel Holland bakt). Genoten hebben we als medewerkers en ook veel geleerd van gastvrijheid en beleving. Het was een geweldige dag. Op 12 juni werd de reis ook al gemaakt door de medewerkers van Serviceflat De Schakel. Een aantal medewerkers mist u op de foto, maar die hebben ook eenzelfde beleving meegemaakt! Mooi om op terug te zien!

Lees meer

4 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Serviceflat De Horst 40 jaar wonen voor je plezier!

Serviceflat De Horst 40 jaar wonen voor je plezier!

Serviceflat ‘De Horst’ bestaat alweer 40 jaar!
Het lijkt nog maar heel kort geleden dat we het 35 jarig bestaan van ‘De Horst’ hebben gevierd. Het 40 jarig jubileum is natuurlijk reden voor een feestje. Alle bewoners zijn uitgenodigd om dit jubileum met ons mee te vieren in de feestweek van 11 tot en met 15 juni 2019

Programma feestweek

Dinsdag 11 juni
10.00 uur Opening feestweek
Onthulling van het Jeu de boules plein
14.00 uur DVD over het jaar 1979

Woensdag 12 juni
17.15 uur Aspergediner

Donderdag 13 juni
10.00 uur Oud Hollandse spelletjes
16.00 uur Feestelijk Happy Hour

Vrijdag 14 juni
17.30 uur Barbecue

Zaterdag 15 juni
14.30 uur Flashback ensemble

Alle activiteiten vinden plaats in de recreatiezaal en zijn gratis toegankelijk voor bewoners. Voor het aspergediner en de barbecue is aanmelding noodzakelijk.

Lees meer

4 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Jeu De Boules baan

Jeu De Boules baan

Vandaag is er gestart met het aanleggen van een Jeu de Boules baan in de binnentuin van Serviceflat De Horst. Enkele enthousiaste bewoners zetten zich hier voor in. Op voorstel van de bewonersvereniging wordt dit project gezamenlijk gerealiseerd. Binnenkort meer hierover.

Lees meer

5 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Happy Hour en Soosss…

Happy Hour en Soosss…

Elke maand wordt er (doorgaans) op de laatste donderdag van de maand een Happy Hour georganiseerd. Daarnaast (doorgans) de tweede vrijdag van de maand een Soosss… Onder het genot van een hapje en drankje elkaar ontmoeten en in gesprek gaan, of gewoon genieten… Gezellig toch? Het kan allemaal in Serviceflat De Horst. Uiteraard bepaald u zelf of u er aan deel neemt!

Lees meer

5 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag

Koningsdag

Op Koningsdag organiseren wij ‘s morgens natuurlijk de traditionele bijeenkomst in de Recreatiezaal om samen gezellig te kijken naar de viering van Koningsdag via het grote scherm met een oranjebittertje (of fris) en ‘s middags is er weer een Koninklijke Bingo. Iedereen hartelijk welkom!

Lees meer

6 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Nationale Pannenkoekendag 22 maart 2019

Nationale Pannenkoekendag 22 maart 2019

Op vrijdag 22 maart is het nationale pannenkoekendag. Ook in De Horst kunnen de liefhebbers van pannenkoeken daarvan meeprofiteren.

Om 12.30 uur begint de maaltijd, van harte aanbevolen. Aanmelden (via de receptie) is gewenst.

Lees meer

6 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor Fitness ruimte

Fitness ruimte

Op de eerste verdieping is een fitness ruimte ingericht. Bewoners kunnen vrijblijvend gebruik maken van deze ruimte.

Er zijn verschillende apparaten beschikbaar zoals hometrainers, crosstrainers, een roeitrainer en een loopband. De ruimte is in gericht met airco en WiFi.

Het gebruik van de apparatuur is voor eigen risico.

Lees meer

9 maanden ago · · Reacties uitgeschakeld voor André Rieu in De Horst

André Rieu in De Horst

Op 18 december was er weer een gezellige middag met het orkest van André Rieu in de recreatiezaal van De Horst. Hoewel niet live maar via DVD  hebben de aanwezigen weer genoten van de muziek in kerstsfeer.

Lees meer

Next posts