Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

  0113-228120
  De Horst 48, 4461 WZ Goes

  3 jaren ago · · Reacties uitgeschakeld voor Medewerkers van De Horst bij Robèrt

  Medewerkers van De Horst bij Robèrt

  Op 19 juni stond er een verrassingsreis voor de medewerkers op het programma. Met de bus naar Oisterwijk…. Dit in het teken van gastvrijheid en beleving. Nou…. een beleving van gastvrijheid was het…bij Robèrt (van heel Holland bakt). Genoten hebben we als medewerkers en ook veel geleerd van gastvrijheid en beleving. Het was een geweldige dag. Op 12 juni werd de reis ook al gemaakt door de medewerkers van Serviceflat De Schakel. Een aantal medewerkers mist u op de foto, maar die hebben ook eenzelfde beleving meegemaakt! Mooi om op terug te zien!

  Categories: Geen categorie

  Martin van Popering

  Martin van Popering

  Expert agent

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.