Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes
Image

Ons team

Leer ons kennen

Locatiemanager

Wonen voor je plezier is de slogan die we ook als team waar willen maken. Belangrijk is het dan ook dat we als team met plezier werken.  Het is een voorrecht om leiding te geven aan een het team van bevlogen en betrokken collega’s. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Graag tot ziens in Serviceflat De Horst!

Martin van Popering

Martin

Saskia den Heijer

‘Ik ben werkzaam als receptioniste bij De Horst. Dit is een erg veelzijdige functie en daarom erg leuk om te doen. Het contact met de bewoners en samenwerken met het team zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is. Voornamelijk het helpen bij alle activiteiten dit er in De Horst worden georganiseerd vind ik heel leuk om te doen.’

Jacqueline Schrijver

Geboren op 22 maart 1967 in Goes geboren en werk sinds 1 april 2017 als receptioniste telefoniste bij Serviceflat De Horst.

Werken bij Serviceflat De Horst….Het is een afwisselende baan, waar heel veel verschillende werkzaamheden bij komen kijken. Die afwisseling zorgt ervoor dat geen één dag hetzelfde is in De Horst en houd het werk juist erg leuk. Er zijn dagelijkse, maar ook wekelijks of  maandelijks terug kerende werkzaamheden.

Jolanda Moerdijk

Ik ben geboren in ’s-Heer Hendrikskinderen, een klein, gezellig dorpje vlakbij Goes. Ik ben een zorgend type en heb belangstelling in mensen.
6 jaar geleden ben ik in het Winkeltje van Serviceflat De Horst gaan werken. Verkopen, bestellen, bezorgen en artikelen prijzen zijn de meest voorkomende werkzaamheden.
Wat ik het leukst vind is het contact met de bewoners. Een praatje, wat hulp bij de boodschappen, inpakken, bezorgen bij de bewoners aan huis, het is afwisselend, mooi en dankbaar werk wat ik met veel plezier doe.

Frank Keuvelaar

Geboren in de warme zomer van 1966 in de Zaanstreek. In 2011 voor de “liefde” naar Goes verhuisd en werk gevonden in Serviceflat De Horst.Mijn taak als facilitair medewerker is schoonmaken van in en om de Horst. Daarnaast verzorg ik (verjaardags) feestjes en etentjes in de recreatiezaal van De Horst. Het werken in De Horst is voor mij persoonlijk een dankbare baan waar ik elke dag met plezier naar toe ga en het hopelijk nog vele jaren mag blijven doen met de medecollega’s.

Eddy de Dreu

Mijn werkzaamheden bestaan uit onderhoud in en aan het gebouw.
Tevens verzorg ik ook de klussen bij de bewoners.
Ook houd ik het administratieve deel van deze functie bij.
Het is een zeer leuke en afwisselende baan.

Nicole Nees

Sinds 1 april 2017 ben ik werkzaam bij Serviceflat De Horst als receptioniste.
Vanaf maart 2016 ben ik woonachtig in Goes samen met mijn man André, twee dochters Fleur en Jasmijn en onze cocker spaniel Kylie.

De afgelopen jaren heb ik veel administratieve en balie werkzaamheden gedaan die in deze functie goed van pas komen.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; wandelen, koken, lezen, tuinieren, lekker uiteten met familie/vrienden, eropuit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in

Ik hoop, nog vele jaren de bewoners van dienst te kunnen zijn samen met ons gezellige team van Serviceflat De Horst.
Graag tot gauw of aan de telefoon!

Janny Paardekooper

Ik ben Janny Paardekooper getrouwd en binnenkort werk ik alweer tien jaar in de winkeltjes van De Horst en De Schakel.
Samen met collega Jolanda proberen we de bewoners zo veel mogelijk service te verlenen.

Ik vind het heel leuk, afwisselend en vooral dankbaar werk.

Vera van Ginkel

Ik ben Vera van Ginkel, geboren op 9 november 1955 in Vlissingen
Vanaf 1988 ben ik werkzaam in Serviceflat De Horst en nog steeds met plezier
Elke dag is er weer wat nieuws en leer ik weer wat bij
Ik heb een achtergrond als verzorgende waardoor ik het heel fijn vind om onze bewoners het zo prettig mogelijk te maken in onze Serviceflat. Samen met mijn collega’s lukt dat aardig.

Manon Westdorp

Hallo allemaal, ik ben in Serviceflat De Horst werkzaam als facilitair medewerker. Ik werk al 10 jaar met veel plezier dankzij het leuke team en het werk is heel afwisselend.

Claudia de Graaf

Kapster in Serviceflat De Horst

Laatste nieuws

2 weken ago

Open dag op zaterdag 3 oktober 2020

Op zaterdag 3 oktober houden wij van 10.00 uur tot 17.00 uur weer een open dag. Iedereen…

4 weken ago

Leuk Zeeuws presentje!

Alle bewoners ontvingen op de laatste dag van augustus een Leuk Zeuws tasje met inhoud.We moeten elkaar…

2 maanden ago

Uitbreiding Serviceflat De Schakel

PERSBERICHT Stichting Serviceflats Zeeland heeft twee woongebouwen met zelfstandige appartementen voor senioren in Goes; Serviceflat De Horst…

4 maanden ago

Narrowcasting

Deze week heeft firma Remaco twee beeldschermen voor Narrowcasting geplaatst. In de recreatiezaal en in de centrale…