Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

  0113-228120
  De Horst 48, 4461 WZ Goes
  Image

  Ons team

  Leer ons kennen

  Locatiemanager

  Wonen voor je plezier is de slogan die we ook als team waar willen maken. Belangrijk is het dan ook dat we als team met plezier werken.  Het is een voorrecht om leiding te geven aan een het team van bevlogen en betrokken collega’s. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

  Graag tot ziens in Serviceflat De Horst!

  Martin van Popering

  Martin

  Saskia den Heijer

  ‘Ik ben werkzaam als receptioniste bij De Horst. Dit is een erg veelzijdige functie en daarom erg leuk om te doen. Het contact met de bewoners en samenwerken met het team zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is. Voornamelijk het helpen bij alle activiteiten dit er in De Horst worden georganiseerd vind ik heel leuk om te doen.’

  Jacqueline Schrijver

  Geboren op 22 maart 1967 in Goes geboren en werk sinds 1 april 2017 als receptioniste telefoniste bij Serviceflat De Horst.

  Werken bij Serviceflat De Horst….Het is een afwisselende baan, waar heel veel verschillende werkzaamheden bij komen kijken. Die afwisseling zorgt ervoor dat geen één dag hetzelfde is in De Horst en houd het werk juist erg leuk. Er zijn dagelijkse, maar ook wekelijks of  maandelijks terug kerende werkzaamheden.

  Jolanda Moerdijk

  Ik ben geboren in ’s-Heer Hendrikskinderen, een klein, gezellig dorpje vlakbij Goes. Ik ben een zorgend type en heb belangstelling in mensen.
  6 jaar geleden ben ik in het Winkeltje van Serviceflat De Horst gaan werken. Verkopen, bestellen, bezorgen en artikelen prijzen zijn de meest voorkomende werkzaamheden.
  Wat ik het leukst vind is het contact met de bewoners. Een praatje, wat hulp bij de boodschappen, inpakken, bezorgen bij de bewoners aan huis, het is afwisselend, mooi en dankbaar werk wat ik met veel plezier doe.

  Frank Keuvelaar

  Geboren in de warme zomer van 1966 in de Zaanstreek. In 2011 voor de “liefde” naar Goes verhuisd en werk gevonden in Serviceflat De Horst.Mijn taak als facilitair medewerker is schoonmaken van in en om de Horst. Daarnaast verzorg ik (verjaardags) feestjes en etentjes in de recreatiezaal van De Horst. Het werken in De Horst is voor mij persoonlijk een dankbare baan waar ik elke dag met plezier naar toe ga en het hopelijk nog vele jaren mag blijven doen met de medecollega’s.

  Matthijs Aris

  Info volgt.

  Nicole Nees

  Sinds 1 april 2017 ben ik werkzaam bij Serviceflat De Horst als receptioniste.
  Vanaf maart 2016 ben ik woonachtig in Goes samen met mijn man André, twee dochters Fleur en Jasmijn en onze cocker spaniel Kylie.

  De afgelopen jaren heb ik veel administratieve en balie werkzaamheden gedaan die in deze functie goed van pas komen.

  Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; wandelen, koken, lezen, tuinieren, lekker uiteten met familie/vrienden, eropuit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in

  Ik hoop, nog vele jaren de bewoners van dienst te kunnen zijn samen met ons gezellige team van Serviceflat De Horst.
  Graag tot gauw of aan de telefoon!

  Janny Paardekooper

  Ik ben Janny Paardekooper getrouwd en ik werk alweer ruim 12,5 jaar in de winkeltjes van De Horst en De Schakel.
  Samen met collega Jolanda proberen we de bewoners zo veel mogelijk service te verlenen.

  Ik vind het heel leuk, afwisselend en vooral dankbaar werk.

  Vera van Ginkel

  Ik ben Vera van Ginkel, geboren op 9 november 1955 in Vlissingen
  Vanaf 1988 ben ik werkzaam in Serviceflat De Horst en nog steeds met plezier
  Elke dag is er weer wat nieuws en leer ik weer wat bij
  Ik heb een achtergrond als verzorgende waardoor ik het heel fijn vind om onze bewoners het zo prettig mogelijk te maken in onze Serviceflat. Samen met mijn collega’s lukt dat aardig.

  Manon Westdorp

  Hallo allemaal, ik ben in Serviceflat De Horst werkzaam als facilitair medewerker. Ik werk al 12,5  jaar met veel plezier dankzij het leuke team en het werk is heel afwisselend.

  Bianca Bruijnooge

  Info volgt

  Claudia de Graaf

  Kapster in Serviceflat De Horst

  Laatste nieuws

  2 weken ago

  Wijzigingen Raad van Toezicht

  Per 1-1-2022 hebben er wijzigingen in de Raad van toezicht plaatsgevonden. Wijziging Raad van Toezicht 1-1-2022

  4 weken ago

  Verbouwingsjournaal nr. 18

  De klus is geklaard en daarom is onderstaande verbouwingsjournaal de laatste in rij. Benieuwd hoe de verbouwde…

  1 maand ago

  Verbouwingsjournaal nummer 17

  Bijna zijn de werkzaamheden gereed, dus hierbij het voorlaatste Verbouwingsjournaal! De Horst Verbouwingsjournaal nr. 17

  1 maand ago

  Verbouwingsjournaal nummer 16

  Hierbij nummer 16 van het verbouwingsjournaal. De Horst Verbouwingsjournaal nr. 16